fbpx

PERCUMA COD & FREE GELANG EMAS KOREA UNTUK YANG ODER HARINIE SAHAJA

CEPAT PUAN!! JOM ISI DETAILS.. STOK DAH TAK BANYAK.. TINGGAL ITU SAJA!!
134

CODE - Dior 1145

DETAIL PRODUK BEG BONIACODE Dior1145

SAIZ BAG : 30CM Panjang x 21CM Tinggi x 12CM Lebar
BERAT BAG : 0.23 KG

KELEBIHAN DAN KEISTIMEWAAN PRODUK BONIA  

🏵 Material Leather Gred AAAAA (Tebal dan lembut)
🏵 Dapat dua tali panjang dan pendek
🏵 Boleh guna sling bag atau handbag
🏵 5 compartment didalam bag
🏵 Tahan panas dan kalis air

 

Pilihan Warna Beg Dior

Warna - Coffee

Warna - Hitam

Warna - Brown

Design LIMITED EDITION – CODE 1145  yang dikeluarkan Dior.. Stok amat terhad..

TESTIMONI PELANGGAN BEG BONIA

Jieha

"Bag okay, sampai dgn selamat. Cantik dan berkualiti setanding dgn harganya. Ada 5 compartment. So far overall okay, shipping from seller pun laju . Free gift gelang cantik 😊👍🏻👍🏻"

5/5

Norzita Che Ahmad

"saiz besar jugak..kulit keras dan corak cantik macam beg harga mahal..terletak elok..luas dalam beg Penghantaran cepat..dan selamat sampai..harga murah dari seller ni.. recommended beli dari seller ni.. dpt gelang emas lagi.. kualiti tebal dan cantik warna coklat brown..selesa dipakai...sangat suka..terima kasih seller..."

5/5

Anisahsukari

"Cantik sgt utk harga gini. Material sgt berpuas hati. Saiz sedang elok, X bsr X kecil. Dlm ada 5 compartment ok,muat wallet,hphone dan simple small things. Tq seller 👍🏻👍🏻👍🏻 Saya suka beg tgn ni"

5/5

5 BINTANG

Kesemua pelanggan yang telah membeli daripada kami memberikan maklumbalas yang memuaskan dan rating 5 bintang untuk produk dan harga kami yang beri. Sekarang giliran puan pula! 😊

TAWARAN DAN HARGA

PAKEJ SINGLE

RM159 RM79.00.(PERCUMA GELANG EMAS KOREA)
  • DAPAT 1 GELANG EMAS KOREA
  • PERCUMA POSTAGE & COD
  • 3 HARI WARANTI

PAKEJ MISTERI

RM450 RM207.00.(PERCUMA GELANG EMAS KOREA)
  • DAPAT 3 GELANG EMAS KOREA
  • PERCUMA 1 BAG MISTERI
  • PERCUMA POSTAGE & COD
  • 15 HARI WARANTI

NINJA VAN COD

Barang sampai baru bayar ya puan. Bayaran boleh dilakukan secara cash, bank in ataupun online transfer pada posmen ya.

MONEY GUARANTEE

Kami akan pulang semula duit puan 100% jika barang yang diterima tak sama macam dalam gambar atau kualiti teruk.

FREE DELIVERY

Free postage dan free caj cod. Bayar barang sahaja, tiada caj lain ya.

ORDER DIOR

Jika dah hantar order dan kami dah berikan ucapan terima kasih, sila jangan hantar order lagi untuk mengelakkan berlakunya penghantaran beg dua kali.
Terima kasih.

Copyright © 2023 DKSIH-COLLECTION