fbpx

PENGGAYAAN BEG BONIA

DETAIL PRODUK BEG BONIA  

SAIZ BAG : 28 CM Panjang x 21.5 CM Tinggi x 13 CM Lebar
BERAT BAG : 0.23 KG

KELEBIHAN DAN KEISTIMEWAAN PRODUK BONIA  

🏵️ Material Leather Gred AAAAA (Tebal dan lembut)
🏵️ Ada zip tepi, depan, tengah dan zip di belakang beg ( total 10 zip )
🏵️ Dapat dua tali panjang dan pendek
🏵️ Dua compartment berzip dalam bag
🏵️ Tahan panas dan kalis air

 

WARNA BEG BONIA

SETIAP PEMBELIAN SATU BEG PERCUMA 1 DOMPET BERJENAMA KOREA

TESTIMONI PELANGGAN BEG BONIA

Lily

"Bag okay, sampai dgn selamat. Cantik dan agak berkualiti setanding dgn harganya. Ada 2 compartment. So far overall okay, shipping from seller pun laju . 😊👍🏻👍🏻"

5/5

Norzita

"saiz besar jugak..kulit keras dan corak cantik macam beg harga mahal..terletak elok..luas dalam beg Penghantaran cepat..dan selamat sampai..harga murah dari seller ni.. recommended beli dari seller ni .kualiti tebal dan cantik warna coklat gelap..selesa dipakai...sangat suka..terima kasih seller..."

5/5

Anisahsukari

"Cantik sgt utk harga gini.Material sgt berpuas hati. Saiz sedang eluk,X bsr X kecil.Dlm ada 2 compartment ok,muat wallet,hphone dan simple small things.Tq seller👍🏻👍🏻👍🏻Saya suka beg tgn ini"

5/5

5 BINTANG

Kesemua pelanggan yang telah membeli daripada kami memberikan maklumbalas yang memuaskan dan rating 5 bintang untuk produk dan harga kami yang beri. Sekarang giliran puan pula! 😊

TAWARAN DAN HARGA

PAKEJ SINGLE

RM188 RM89.00-1 BAG
  • JIMAT RM 99.00
  • SATU BAG DIOR
  • PERCUMA SATU SLING BEG
  • PERCUMA POSTAGE & COD
  • 3 HARI WARANTI

PAKEJ MISTERI

RM564 RM255.00-3 BAG
  • JIMAT RM 309.00
  • TIGA BAG DIOR
  • PERCUMA TIGA SLING BEG
  • PERCUMA POSTAGE & COD
  • 15 HARI WARANTI
  • PERCUMA 1 BAG MISTERI

NINJA VAN COD

Barang sampai baru bayar ya puan. Bayaran boleh dilakukan secara cash, bank in ataupun online transfer pada posmen ya.

MONEY GUARANTEE

Kami akan pulang semula duit puan 100% jika barang yang diterima tak sama macam dalam gambar atau kualiti teruk.

FREE DELIVERY

Free postage dan free caj cod. Bayar barang sahaja, tiada caj lain ya.

ORDER DIOR

Jika dah hantar order dan kami dah berikan ucapan terima kasih, sila jangan hantar order lagi untuk mengelakkan berlakunya penghantaran beg dua kali.
Terima kasih.

Copyright © 2023 DKSIH-COLLECTION